Bedriftskompetanse AS

Søk

Produksjonssjef, Elkem Rana

Elkem er blant verdens ledende selskaper innen miljøvennlig produksjon av metallprodukter og materialer. Hovedprodukter er silisium, silikon, spesiallegeringer til støperiindustrien, karbon og microsilica. Selskapet har produksjonsanlegg i Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Afrika og Asia, i tillegg til et omfattende nettverk av salgskontorer i de viktigste markedene i Europa og Asia. Elkem er eid av China National Bluestar.

Elkem Rana AS er et av verdens største og mest moderne smelteverk for ferrosilisium. Det har en årlig kapasitet på drøyt 90.000 tonn FeSi 75%, hvorav 98% går til eksport. Smelteverket er lokalisert i Mo Industripark i Mo i Rana. Verket har ca. 100 ansatte og har produsert ferrosilisium siden årsskiftet 1989-1990.

Mo i Rana ligger i naturskjønne omgivelser nær fjellområder og Helgelandskysten, og har gode kommunikasjonsforbindelser. Med sine 26.000 innbyggere er det i kommunen et rikt og variert omfang av tjenester og tilbud for befolkningen.

Som produksjonssjef vil du være i en sentral rolle i den videre utviklingen av verket for å sikre vår posisjon som ledende global leverandør av FerroSilisium og Elkem Microsilica ®. Stillingen inngår i verkets ledergruppe, og vil rapportere til verksdirektør. Bedriften kan tilby en svært utviklende stilling i et teambasert kompetansenettverk med dyktige kollegaer, internt på verket og i andre deler av Elkem. Produksjonssjefen skal utvikle organisasjonen for å oppnå kontinuerlig forbedring i alle ledd i verdikjeden vår. I dette arbeidet benytter vi Elkem Business System (EBS), en driftsform Elkem har utviklet basert på Lean.

 

De viktigste arbeidsoppgavene vil være:

  • Tett og systematisk oppfølging av den daglige driften
  • Initiere og følge opp HMS arbeidet i avdelingen
  • Pådriver i implementering og bruk av Elkem Business System (EBS)
  • Utvikle produksjons- og rapporteringssystemene

 

Vi ønsker at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Høyere utdanning på universitetsnivå, fortrinnsvis innen metallurgi eller kjemi
  • Relevant arbeidserfaring fra prosessindustrien
  • Gode lederegenskaper, og evne til å motivere og utvikle medarbeidere
  • Selvstendig, strukturert og resultatorientert
  • Gode samarbeidsegenskaper
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både i norsk og engelsk

 

Les gjerne mer om viktige prosjekter hos Elkem Rana her. For mer informasjon kontakt gjerne Bedriftskompetanse AS ved Bjørg Alvestad, tlf. 957 65 475 eller Eivind Hellevik, tlf. 906 14 830.

Søknadsfrist: snarest

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Logo

Telefon: +47 948 58 557

E-post: post@bedriftskompetanse.no